We staan achter je!

Ben jij al klaar voor de Atkins stap? Wij helpen je met alle ondersteuning die je nodig hebt om jouw nieuwe koolhydraatarme levensstijl tot een succes te maken. 

Maak gebruik van onze handige tools om je voortgang bij te houden, inspiratie op te doen en gemotiveerd te blijven! En als je toch vast komt te zitten, dan staat ons team van experts klaar om je verder te helpen.

image

FAQ

Als je vragen hebt over iets dat te maken heeft met Low Carb, lees dan onze FAQ's om antwoord te krijgen op jouw vragen.
image
Je BMI berekenen doe je met de BMI calculator van Atkins. BMI staat voor Body Mass Index en met deze tool geven we je een inschatting van het eventuele gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. Ontdek zelf of jouw gewicht past bij je lengte!
image
Koolhydraten tellen doe je met de Atkins koolhydratenteller. Ontdek hoeveel netto koolhydraten er in een voedingsmiddel zitten. Typ de naam van het product in en wij doen de berekeningen voor je!

Tools voor het afvallen

Als je aan iets nieuws begint, of dat nu een dieet of een nieuwe baan is, is het goed om het gevoel te hebben dat je de controle hebt. Onze tools helpen je om je voortgang te volgen en om het afvaltraject iets makkelijker te maken.

Bekijk

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen vragen wij u een keuze te maken tussen de Nederlandstalige en Franstalige Atkins website.

Pour vous soutenir le mieux possible, nous vous remercions de choisir entre le site français et néerlandais ATKINS.